Victor & Bille

Victor blev uddannet på Le Coq i Århus, hvor han også kommer fra. Efterfølgende flyttede han til København, hvor han arbejdede på Gorilla i Kødbyen. Efter et år med fart på, fik han muligheden for at være med til at starte en Restaurant ved navn Brasserie Barner. Efter 6 år som køkkenchef blev Victor klar på nye eventyr. Victor har to skønne døtre Carla & Vilma med Cecilie. I fritiden leger han med dem, fanger havørreder og løber.


Bille er også jyde, men har boet i det meste af landet, samt et par år i Norge. Bille tog halvdelen af sin kokkeuddannelse på Dragsholm Slot og den anden halvdel på Brasserie Barner, hvor han mødte Victor. Derefter flyttede Bille til Jylland og arbejdede på Restaurant Lyst i Vejle frem til Restaurant Vi To ́s opstart. Bille har to drenge Bob og Otto, og er forlovet med Nora. I fritiden spiller Bille basket, cykler og fanger havørreder.

Vores værdier

Lokalt

At støtte de andre passionerede håndværkere og producenter på sydfyn, betyder meget for os og giver en følelse af fællesskab. Ved at handle lokalt, er vi med til at bevare den særlige karakter og identitet der findes på fyn. Det føles godt, at vi sammen med andre, er på vej i en retning der giver mening.

Økologisk

Vi handler som udgangspunkt økologisk, fordi vi mener det er bedre for miljøet, for dig, for dyrene, for jorden, for biodiversiteten, fordi det som oftets giver den bedste smag, fordi det reducerer jordforurening og bidrager til en bæredygtig fremtid.

Uformelt

Hos Vi To forsøger vi at få vores gæster til at slappe af og føle sig hjemme. Vi hører den musik vi selv kan lide, serverer den vin vi elsker at drikke og den mad vi elsker at spise.